På Ferskvandscentret arbejder vi med den praksisnære uddannelse

12. november 2021

Som ny medarbejder, der skal lave tilsyn på landbrug, er der vigtigt at få den høje faglighed med i bagagen. Samtidig er det i den grad vigtigt at få koblet fagligheden til den virkelighed, man som sagsbehandler møder ude på bedrifterne.

På kurset ’Det gode Landbrugstilsyn’ er det netop denne kobling af den høje faglighed og det praksisnære, som vi arbejder med. På kurset får kursisterne en grundig gennemgang af juraen på området og hvordan man teoretisk laver et tilsyn. Derudover gennemfører vi et egentligt tilsyn ude på en bedrift. Vi har fokus på alt fra landmandens rettigheder til den gode dialog, og vi kommer igennem tilsynets faser fra A-Z.

På nedenstående video kan du se lidt af have tilsynet indeholder.

På landbrustilsyn

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Klimadagsordenen har bidt sig godt og grundigt fast i spildevandsbranchen – og dermed også i vores kurser. Læs hvordan her, hvor vi også løfter sløret for tre spritnye klimakurser!
Et kursus giver først rigtig god værdi, hvis den nye viden efterfølgende bliver anvendt. Det siger sig selv. Derfor har vi på Ferskvandscentret naturligvis stort fokus på at sikre læring – noget, der både kan inkludere frisk luft og høj grad af involvering.
Det er langt fra ligegyldigt, hvilke planter du har i vandløbene. Vandafledning og biodiversitet er to vigtige faktorer at kende til, når du planlægger vedligeholdelse. Her får du viden om fire vandløbsplanter, du skal kende til.