På Ferskvandscentret arbejder vi med den praksisnære uddannelse

12. november 2021

Som ny medarbejder, der skal lave tilsyn på landbrug, er der vigtigt at få den høje faglighed med i bagagen. Samtidig er det i den grad vigtigt at få koblet fagligheden til den virkelighed, man som sagsbehandler møder ude på bedrifterne.

På kurset ’Det gode Landbrugstilsyn’ er det netop denne kobling af den høje faglighed og det praksisnære, som vi arbejder med. På kurset får kursisterne en grundig gennemgang af juraen på området og hvordan man teoretisk laver et tilsyn. Derudover gennemfører vi et egentligt tilsyn ude på en bedrift. Vi har fokus på alt fra landmandens rettigheder til den gode dialog, og vi kommer igennem tilsynets faser fra A-Z.

På nedenstående video kan du se lidt af have tilsynet indeholder.

På landbrustilsyn

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi ønsker alle en rigtig god sommer. I uge 29 og 30 holder vi helt lukket, dvs. fra den 15.-26. juli, begge dage inkluderet. I de øvrige sommer-uger, er vi nemmest at træffe pr. mail, kursus@fvc.dk. Send os evt. en mail om at du gerne vil ringes op, hvis vi er svære at fange på telefonen.
Mens sommerferien står der og vinker i horisonten, er der stadig gang i planlægningen af et spændende kursusefterår med ikke mindre end 12 nyheder på tapetet – og endnu flere på vej. Se dem her!
Jens Holmgaaard har netop gennemført vores projektlederuddannelse, og her kan du læse lidt om, hvad han har fået ud af forløbet. Vi starter et nyt hold op til september – måske er det noget for dig?