På Ferskvandscentret arbejder vi med den praksisnære uddannelse

12. november 2021

Som ny medarbejder, der skal lave tilsyn på landbrug, er der vigtigt at få den høje faglighed med i bagagen. Samtidig er det i den grad vigtigt at få koblet fagligheden til den virkelighed, man som sagsbehandler møder ude på bedrifterne.

På kurset ’Det gode Landbrugstilsyn’ er det netop denne kobling af den høje faglighed og det praksisnære, som vi arbejder med. På kurset får kursisterne en grundig gennemgang af juraen på området og hvordan man teoretisk laver et tilsyn. Derudover gennemfører vi et egentligt tilsyn ude på en bedrift. Vi har fokus på alt fra landmandens rettigheder til den gode dialog, og vi kommer igennem tilsynets faser fra A-Z.

På nedenstående video kan du se lidt af have tilsynet indeholder.

På landbrustilsyn

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.
Det er os en stor glæde at byde velkommen til en ny underviser i flokken af engagerede, dygtige eksperter – denne gang til holdet af vandløbsfaglige fagspecialister. Mød ham her!
Det nye kursus på Ferskvandscentret “Arbejdsmiljø i praksis” sætter fokus på, hvordan vi kan fremme det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Hvad skal der til for, at den enkeltes mentale sundhed sikres og hvad kan lederen og arbejdsmiljørepræsentanten gøre for at forebygge mistrivsel?