Print-ud-og-hæng-op: Her får du overblik over vandløbskurser resten af 2021

26. maj 2021

Vi har gjort det nemt for dig at huske, hvilke vandløbskurser du kan vælge resten af 2021.

Her finder du to oversigter: En til dig, der er praktiker, og en til dig, der arbejder administrativt med vandløb.

Vi ses på Ferskvandscentret!

Psssst:
Vi kan ikke love, der ikke kommer nye kursusmuligheder undervejs. Det informerer vi om i vores nyhedsbreve, som du kan tilmelde dig lige her.

Du finder i øvrigt naturligvis altid de opdaterede kursusoversigter lige her på hjemmesiden – klik HER for administrative vandløbskurser og HER for vores praktiske kurser.

Vandløb

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi husker bedst det vi får fortalt, når fortællingen giver svar, vi har erkendt vi mangler. Vi husker især de svar, vi selv har fundet.. Vi lytter sjældent længe til de råd der gives, før vi ved vi savner dem. Når vi møder en strøm af information, vi ikke ved vi mangler – går vores tanker tit sine egne veje.. Denne viden blev sat i praktisk anvendelse da den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse blev skudt i gang. Kom med til næste opstart af uddannelsen til september. Uddannelsen udbydes i et samarbejde mellem DANVA og Ferskvandscentret.
Midtjylland skal være foregangsregion inden for vandteknologi. Som Danmarks største udbyder af efteruddannelse inden for vand, natur og miljø melder vi naturligvis klar til at bidrage som en værdiskabende samarbejdspartner. Læs her hvordan.