Projektvinduet #1: Svovlbrinte i spildevand

12. maj 2021

Vi lancerer hermed PROJEKTVINDUET, hvor nyuddannede i vand- og miljøsektoren får mulighed for at fortælle om deres projektresultater til dig, der kigger med.

Tiltaget giver de nyuddannede synlighed – og samtidig giver det alle os andre indblik i de nyeste projektresultater. Hvem ved, måske er de så interessante, at du gerne vil vide mere? Og måske endda har brug for en medarbejder med lige netop disse kompetencer?​

I dette første vindue kan du høre om svovlbrinte i spildevand – tjek nedenstående video ud og kontakt endelig de tre studerende, hvis du vil vide mere om deres projekt!

Asbjørn Koldsø Mortensen, Jonathan Joseph Fortuna og Mathias Lindenmayer Dam Nielsen fortæller her om deres projekt med svovlbrinte i spildevandet i Harlev, Stavtrup og Viby ved Aarhus

Har du også et projekt, du har lyst til at præsentere? Så kontakt os meget gerne på kursus@fvc.dk!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Klimadagsordenen har bidt sig godt og grundigt fast i spildevandsbranchen – og dermed også i vores kurser. Læs hvordan her, hvor vi også løfter sløret for tre spritnye klimakurser!
Et kursus giver først rigtig god værdi, hvis den nye viden efterfølgende bliver anvendt. Det siger sig selv. Derfor har vi på Ferskvandscentret naturligvis stort fokus på at sikre læring – noget, der både kan inkludere frisk luft og høj grad af involvering.
Det er langt fra ligegyldigt, hvilke planter du har i vandløbene. Vandafledning og biodiversitet er to vigtige faktorer at kende til, når du planlægger vedligeholdelse. Her får du viden om fire vandløbsplanter, du skal kende til.