Projektvinduet #1: Svovlbrinte i spildevand

12. maj 2021

Vi lancerer hermed PROJEKTVINDUET, hvor nyuddannede i vand- og miljøsektoren får mulighed for at fortælle om deres projektresultater til dig, der kigger med.

Tiltaget giver de nyuddannede synlighed – og samtidig giver det alle os andre indblik i de nyeste projektresultater. Hvem ved, måske er de så interessante, at du gerne vil vide mere? Og måske endda har brug for en medarbejder med lige netop disse kompetencer?​

I dette første vindue kan du høre om svovlbrinte i spildevand – tjek nedenstående video ud og kontakt endelig de tre studerende, hvis du vil vide mere om deres projekt!

Asbjørn Koldsø Mortensen, Jonathan Joseph Fortuna og Mathias Lindenmayer Dam Nielsen fortæller her om deres projekt med svovlbrinte i spildevandet i Harlev, Stavtrup og Viby ved Aarhus

Har du også et projekt, du har lyst til at præsentere? Så kontakt os meget gerne på kursus@fvc.dk!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.
Det er os en stor glæde at byde velkommen til en ny underviser i flokken af engagerede, dygtige eksperter – denne gang til holdet af vandløbsfaglige fagspecialister. Mød ham her!
Det nye kursus på Ferskvandscentret “Arbejdsmiljø i praksis” sætter fokus på, hvordan vi kan fremme det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Hvad skal der til for, at den enkeltes mentale sundhed sikres og hvad kan lederen og arbejdsmiljørepræsentanten gøre for at forebygge mistrivsel?