Tillykke til vinderne – præmier er afsendt

9. juli 2021

Præmier afsendt til vindere af vores konkurrence. Vi har trukket lod blandt modtagere af vores nyhedsmail og har fundet vores 10 vindere. Flotte bøger er afsendt til de fem første vindere og øvrige vindere vil formentligt få sig en glad overraskelse, når mailboksen åbnes efter ferien.

Vi har med LinkedIn kampagnen haft to mål, dels at:

  • øge antallet af modtagere af vores nyhedsmails, – så vi bedst muligt når digitalt ud til jer. Det sparer os for print og porto og I får nemt og bekvemt nyheder fra os direkte ind i jeres indbakke
  • tydeliggøre, hvor bredtfavnende vores kursustilbud faktisk er. Vi elsker vores navn og historie! – men “Ferskvandscentret” får nogle til at tro, at vores kursusudbud er smallere end det faktisk er.

Vores virksomheds-DNA har et stærk aftryk af ferskvandsmiljø og vi elsker vores aktiviteter for denne målgruppe! Men i dag arbejder vi meget helhedsorienteret med efteruddannelse indenfor miljøområdet og er bevidste om, at den grønne omstilling og de miljørigtige løsninger både skal findes i og på tværs af fagsiloer. Derfor kan du hos os lære om rigtigt meget forskelligt! Fællesnævneren er læring, der i sidste ende bidrager til bedre miljø.

Der er meget, der skal læres og trænes, hvis den grønne omstilling skal lykkes.  Vi lærer bedst når vi føler os involveret og er trygge og glade. Vi gør derfor en dyd ud af vores motto: ”Det må godt være sjovt at blive dygtig” og har fokus på høj faglighed og aktualitet samt praksisnær og involverende undervisning.

Derfor er vi vilde med vores præmie: Kogebogen ”If you can’t beat them – Eat them”. Vi ser det som en pragtfuld involverende vej til at lære om invasive arter. Ros til Miljøstyrelsen og Hotel- og Restaurantskolen i København for deres udgivelse af denne kogebog.

Vi håber, at vinderne af vores konkurrence får stor fornøjelse ud af kogebogen.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

JAGG er et hjælpeværktøj til at lave risikovurderinger af forurenede grunde og drives af Miljøstyrelsen? Men hvad er så GrundRisk? Og hvorfor skal du kende forskel? Det bliver du klogere på her.