To nye spildevandsoperatører

30. oktober 2020

Den danske forsyningssektor har fået to nye spildevandsoperatører.

Stort TILLYKKE til Michael Vendelborg fra Tårnby Forsyning og Carsten Helge fra Samn Forsyning.

Michael Vendelborg og Carsten Helge med bevis på deres nyerhvervede uddannelser
Michael Vendelborg og Carsten Helge med bevis på deres nyerhvervede uddannelser

Men også tillykke til alle os andre. Vi har sagt det før. Men det kan ikke siges ofte nok: Sådanne uddannelser er vigtige!

Tilstanden af vores natur, miljø og sundhed afhænger af, om vi har en kompetent arbejdsstyrke til at løfte de vigtige opgaver i vand- og miljøsektoren.

Der er brug for løbende efteruddannelse af den voksne arbejdsstyrke. Ellers kan vi glemme alt om større bæredygtighed, grøn omstilling, biodiversitet, rent vand og badevand.

Det er derfor altid en glad begivenhed, når vi kan sige tillykke til vores nyuddannede!

Læs mere om uddannelsen til spildevandsoperatør her.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Klimadagsordenen har bidt sig godt og grundigt fast i spildevandsbranchen – og dermed også i vores kurser. Læs hvordan her, hvor vi også løfter sløret for tre spritnye klimakurser!
Et kursus giver først rigtig god værdi, hvis den nye viden efterfølgende bliver anvendt. Det siger sig selv. Derfor har vi på Ferskvandscentret naturligvis stort fokus på at sikre læring – noget, der både kan inkludere frisk luft og høj grad af involvering.
Det er langt fra ligegyldigt, hvilke planter du har i vandløbene. Vandafledning og biodiversitet er to vigtige faktorer at kende til, når du planlægger vedligeholdelse. Her får du viden om fire vandløbsplanter, du skal kende til.