Vandet kommer – hvad gør vi?

12. december 2022

Flere og kraftigere regnbyger, der forårsager oversvømmelser og frustrerede borgere. Det er virkeligheden i mange kommuner. Nyt kursus opdaterer dig på, hvordan I kan løse udfordringerne.

Den 7. februar ser et nyt kursus dagens lys her på Ferskvandscentret: Klimatilpasning – Vand i byer er titlen, der dækker over en hel dag med læring om status, fremtidige scenarier, lovgivning og praksis på klimatilpasningsområdet.

Gode løsninger kan tage tid
Blandt underviserne er professor Karsten Arnbjerg-Nielsen fra DTU. Han siger følgende om kurset:

Klimatilpasning – Vand i byer er et vigtigt kursus! Netop fordi der kun er lidt national lovgivning, er der behov for at være opdateret på, hvordan kommuner, forsyninger og rådgivere kan løse problemet. Der kommer nye vinkler og nye løsninger, men også hele tiden nye udfordringer. Så kom og vær med til en dag, hvor fokus både er på at finde løsninger på konkrete problemer, og på, at det er OK, at gode løsninger tager tid!

Vil du med? Så finder du program og tilmelding her. Tip også meget gerne en kollega, det kunne være relevant for.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Udledningstilladelser: Hvad gør vi? Retningslinjerne er uklare, og meget overlades til den enkelte sagsbehandler. Vi har derfor udviklet en ny temadag, hvor vi udveksler erfaringer og lærer af hinanden. Læs mere om den her!