Vi er forskellige. Heldigvis.

7. januar 2021

På din arbejdsplads er I helt sikkert mange forskellige persontyper. Og alle har I forskellige måder at kommunikere på. Måske kan I bruge det mere aktivt?

Der er meget ondt at sige om covid-19. Men vi får lært meget nyt om os selv og hinanden. Ikke mindst om at trives i en hverdag med færre sociale kontakter og digitale møder i stedet for fysiske. 

Nogle overraskes over, hvor godt det går. Andre mistrives direkte.

Effektiviteten øges hos nogle, mens andre går helt i stå, fordi det daglige drive kommer fra kontakten med de andre. De kolleger, der toppræsterede i konferencelokalets spotlys sidste år, er ikke nødvendigvis de samme, som arbejder godt alene derhjemme eller skaber succeser på online-møderne. Men somme tider er det. 

Vi er ikke ens. Heldigvis.

Forskellighed er fantastisk
Det kan være frustrerende, når folk er helt anderledes end én selv. Men hånden på hjertet: Det kan også være voldsomt irriterende at møde ”sig selv” i for store flokke…

Forskellighed er fantastisk – ikke mindst i arbejdsrelationer. Et succesfuldt projekt har både brug for den idérige igangsætter, den løsningsorienterede pragmatiker, den ordentlige fejlfinder, den pligtopfyldende afslutter og mange andre roller. 

Det betaler sig at bruge kræfter på at forstå mennesker, og hvad vores forskellige profiler betyder for vores kommunikation. Det er en god investering at forstå sig selv bedre.

Derfor tilbyder vi ny et helt nyt kursus om typeprofiler og kommunikation: Forståelse fremmer samtalen.

Det er en fordel af deltage flere fra samme arbejdsplads, så I får en fælles forståelse for de værktøjer, I kommer til at lære.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

JAGG er et hjælpeværktøj til at lave risikovurderinger af forurenede grunde og drives af Miljøstyrelsen? Men hvad er så GrundRisk? Og hvorfor skal du kende forskel? Det bliver du klogere på her.