Vi går LIVE! Vil du med?

22. februar 2021

Onsdag den 3. marts kan du møde os til et live-event, hvor vi vil fortælle om vores fem uddannelser og svare på spørgsmål via Zoom. Det er gratis og uforpligtende at deltage.

Bliv klogere på vores uddannelser onsdag den 3. marts kl. 9-10

Arbejder du inden for vand-, natur- eller miljøområdet i Danmark, kender du højst sandsynligt Ferskvandscentrets mange kurser.

Men vidste du, at vi også tilbyder hele fem forskellige uddannelsesforløb?

Det drejer sig om:


Det vil vi meget gerne fortælle en masse om onsdag den 3. marts fra kl. 9-10. Det er naturligvis gratis og uforpligtende for dig at deltage, og du tilmelder dig lige her.

Er det relevant for en eller flere af dine kolleger, er du meget velkommen til at tippe dem om tilbudet. Vi håber at se så mange som muligt den 3. marts!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Man møder mange nye ord og forkortelser når man kommer på online-kursus i Miljøgodkendelser til industri her på Ferskvandscentret. Ordene dækker over læring på flere planer, både på den digitale læringsplatform, og på det høje faglige niveau. Når vi holder onlinekurser, lægger vi os i selen for at gøre dem lige så spændende og involverende som hvis vi mødte jer fysisk på Ferskvandscentret.
Det er velkendt fra de bedste kurser, at læring går begge veje. Det er med til at vi elsker at udvikle kurser og vi ved også fra vores mange undervisere at det er netop det element, der giver dem motivationen. Vores kursister på første kursusforløb fik vist os en motiveret målgruppe med stor værdi af kurset. Næste runde af kurset Forståelse fremmer samtalen, målrettes derfor miljøsagsbehandlere, der gerne vil udvide deres personlige værktøjskasse til bedre dialog med borgere.