Vi går LIVE! Vil du med?

22. februar 2021

Onsdag den 3. marts kan du møde os til et live-event, hvor vi vil fortælle om vores fem uddannelser og svare på spørgsmål via Zoom. Det er gratis og uforpligtende at deltage.

Bliv klogere på vores uddannelser onsdag den 3. marts kl. 9-10

Arbejder du inden for vand-, natur- eller miljøområdet i Danmark, kender du højst sandsynligt Ferskvandscentrets mange kurser.

Men vidste du, at vi også tilbyder hele fem forskellige uddannelsesforløb?

Det drejer sig om:


Det vil vi meget gerne fortælle en masse om onsdag den 3. marts fra kl. 9-10. Det er naturligvis gratis og uforpligtende for dig at deltage, og du tilmelder dig lige her.

Er det relevant for en eller flere af dine kolleger, er du meget velkommen til at tippe dem om tilbudet. Vi håber at se så mange som muligt den 3. marts!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Klimadagsordenen har bidt sig godt og grundigt fast i spildevandsbranchen – og dermed også i vores kurser. Læs hvordan her, hvor vi også løfter sløret for tre spritnye klimakurser!
Et kursus giver først rigtig god værdi, hvis den nye viden efterfølgende bliver anvendt. Det siger sig selv. Derfor har vi på Ferskvandscentret naturligvis stort fokus på at sikre læring – noget, der både kan inkludere frisk luft og høj grad af involvering.
Det er langt fra ligegyldigt, hvilke planter du har i vandløbene. Vandafledning og biodiversitet er to vigtige faktorer at kende til, når du planlægger vedligeholdelse. Her får du viden om fire vandløbsplanter, du skal kende til.