Vi går LIVE! Vil du med?

22. februar 2021

Onsdag den 3. marts kan du møde os til et live-event, hvor vi vil fortælle om vores fem uddannelser og svare på spørgsmål via Zoom. Det er gratis og uforpligtende at deltage.

Bliv klogere på vores uddannelser onsdag den 3. marts kl. 9-10

Arbejder du inden for vand-, natur- eller miljøområdet i Danmark, kender du højst sandsynligt Ferskvandscentrets mange kurser.

Men vidste du, at vi også tilbyder hele fem forskellige uddannelsesforløb?

Det drejer sig om:


Det vil vi meget gerne fortælle en masse om onsdag den 3. marts fra kl. 9-10. Det er naturligvis gratis og uforpligtende for dig at deltage, og du tilmelder dig lige her.

Er det relevant for en eller flere af dine kolleger, er du meget velkommen til at tippe dem om tilbudet. Vi håber at se så mange som muligt den 3. marts!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Læs om rådgiver Niels Henrik Jensens (H13), erfaringer med brugen af QGIS i forbindelse med ledningsprojekter. Måske du også skal have lært at bruge dette værktøj?
Ådalene vil i fremtiden blive helt centrale områder, når vi snakker vandhåndtering, biodiversitet, CO2 binding og rekreative oplevelser. Så hvordan kan man arbejde med det? Lær det i september!
Anna-Marie Bøgh, produktchef ved Kemira, har rundet et flot hjørne som en yderst stabil og vigtig ressource for vores spildevandskurser. Her kan du læse om hendes oplevelser med at være underviser – en opgave, der ikke nødvendigvis er for alle.