Henrik Melgaard

Henrik Melgaard er uddannet geolog fra Aarhus Universitet i 1999 og har arbejdet med miljørådgivning i mere end 22 år.

Han har en veludviklet forståelse for de mange aspekter i bæredygtighed og rådgivning, og siden 2019 har Henrik haft sit eget bygherrerådgivningsfirma Melgaard+CO, hvor en stor del af kunderne er forsyningsselskaber, kommuner, projektudviklere, private og entreprenører, alle med det til fælles, at der efterlyses pragmatiske og gode løsninger inden for miljørådgivning med fokus på bæredygtig jordhåndtering og ressourceoptimering.

Henrik har undervist på Ferskvandscentret de seneste 15 år i bæredygtig jordhåndtering, og med tiden er det blevet mere og mere aktuelt, hvilket bekræftes af både ændret samfundssind, kultur, regelsæt og fokus. Han brænder for miljø med fuldt fokus på at udvikle bæredygtighed, cirkulær økonomi og ressourceeffektivitet i løsninger inden for byggeri, byudvikling og forsyning.

 Gennem sin karriere har Henrik lært, at tillid og gensidig respekt og det at give noget af sig selv, betyder alt i en arbejdsrelation, og at partnerskaber og fælles forståelse giver de absolut bedste projekter og løsninger.

Det er netop, hvad det at undervise giver ham, da han elsker at diskutere og lade sig inspirere af deltagernes forskellige udgangspunkter, hvorfor undervisningen også er baseret på dialoger og aktuelle udfordringer.

Henrik Melgaard

Henrik Melgaard

Bygherrerådgiver, Melgaard+Co
Geolog

LinkedIn-profil

Mød Henrik her