Niels-Peter Mohr

Niels-Peter nyder at bidrage til en positiv udvikling.

Niels-Peter er uddannet byplanlægger med bifag i samfundsfag fra Arkitektskolen i Aarhus i 1989. Han har været ansat i fire kommuner, senest som kommuneplanchef i Aarhus i perioden 2000 til 2018.

Niels-Peter er selvstændig og p.t. ekstern rådgiver i Aabenraa Kommune, hvor han bl.a. arbejder med VE-planlægning, klimatilpasning og omdannelse af havnearealer.

Niels-Peter interesserer sig for politik, samfundsforhold, strategisk planlægning og helhedstænkning. Han holder meget af at kunne bidrage til en positiv udvikling, hvor private og offentlige investeringer gensidigt støtter en fælles dagsorden om gode levende byer med plads til alle, et rent miljø, biologisk mangfoldighed, smukke landskaber, bevarelse af kulturværdier og nu også omstillingen til grøn energi.

Samtidig er han stor tilhænger af den kommunale struktur og det lokale demokrati. I mange år har Niels-Peter været formand for Planning Cities Commission, Union of The Baltic Cities, hvor han har arbejdet med byomdannelse, byudvikling og demokratiudvikling i mere end 100 byer rundt om Østersøen.   

Niels-Peter Mohr

Byplanlægger
Selvstændig

LinkedIn-profil

Mød Niels-Peter her