#2: Leg, lær og vind i december!

8. december 2021

Deltag i vores fire hyggelige kursusquizzer inden jul og vær med i konkurrencen om 2 x biografture for to personer. Jo flere quizzer, du deltager i, jo større bliver dine vinderchancer.

Nu er det blevet tid til anden quiz i rækken! Den dykker lidt ned i hhv projektlederuddannelsen og Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, og du starter den lige her:

Første quiz handler om vores spildevands- og afløbsoperatøruddannelser, og dine chancer for at svare rigtigt bliver større, hvis du kigger forbi her

Det har altid været spændende og udfordrende at være projektleder i vandsektoren! Den store græske matematiker Arhimedes opfandt vandsneglen i år 250 f. kr. Konstruktionerne er beskrevet som én af den tids meste geniale opfindelser.
 

Konkurrencevilkår:

  • Vinderne af de to præmier bliver udtrukket inden jul på baggrund af rigtige svar og vil få direkte besked. Vi offentliggør også navnene på vores hjemmeside og LinkedIn-profil.
  • Det er gratis at deltage, og dine kontaktoplysninger vil blive slettet efterfølgende.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi har mødt klimamedarbejder Uffe Krogh fra Silkeborg Kommune til en snak om klimaindsatsen og den grønne omstilling i kommunen for at få indblik i de udfordringer, fokusområder og eventuelle barrierer, han oplever i sin dagligdag. Læs med her!
Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.
Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.