Brancheskifte? Så er spildevand et godt bud!

5. januar 2021

Læring for livet er vejen frem – uanset, om du jobmæssigt er ramt af covid-19 krisen eller er i en god og tryg stilling. Nye kompetencer sikrer ikke bare din job-tryghed, men styrker også job-trivsel.

Hvis du allerede arbejder i vandbranchen, så ved du, at spildevandssektoren er i rivende udvikling. Hvis du overvejer et brancheskifte, så det helt sikkert værd at tage et kig på denne sektor.

Spildevand
Overvejer du et brancheskifte? Så kig på spildevandssektoren!

Der er masser af muligheder for efteruddannelse inden for spildevand og afløb på Ferskvandscentret – uanset hvilket uddannelsesmæssigt niveau, du starter fra. 

Praksisnære kurser
Vores kursister vælger os for vores praksisnære tilgang, og vi sætter en ære i at koble teori og virkelighed. Fx gennem ekskursioner, cases og gruppeopgaver med fokus på involvering, uanset om det er et fysisk kursus eller online. Det må godt være sjovt at blive dygtig!

Som statsministeren sagde i sin nytårstale: 

– Måske kræver det, at du efteruddanner dig. Selvom du ikke har de bedste minder fra skoletiden, så er min opfordring alligevel: Gør det. Det kan være din vej ud af krisen!

Vi kunne ikke være mere enige – blot med tilføjelsen: Der er også masser af plads og udfordring til dig, der elskede skolen!

Tag et kig på vores mange kurser inden for spildevand og afløb lige her.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Klimadagsordenen har bidt sig godt og grundigt fast i spildevandsbranchen – og dermed også i vores kurser. Læs hvordan her, hvor vi også løfter sløret for tre spritnye klimakurser!
Et kursus giver først rigtig god værdi, hvis den nye viden efterfølgende bliver anvendt. Det siger sig selv. Derfor har vi på Ferskvandscentret naturligvis stort fokus på at sikre læring – noget, der både kan inkludere frisk luft og høj grad af involvering.
Det er langt fra ligegyldigt, hvilke planter du har i vandløbene. Vandafledning og biodiversitet er to vigtige faktorer at kende til, når du planlægger vedligeholdelse. Her får du viden om fire vandløbsplanter, du skal kende til.