Brancheskifte? Så er spildevand et godt bud!

5. januar 2021

Læring for livet er vejen frem – uanset, om du jobmæssigt er ramt af covid-19 krisen eller er i en god og tryg stilling. Nye kompetencer sikrer ikke bare din job-tryghed, men styrker også job-trivsel.

Hvis du allerede arbejder i vandbranchen, så ved du, at spildevandssektoren er i rivende udvikling. Hvis du overvejer et brancheskifte, så det helt sikkert værd at tage et kig på denne sektor.

Spildevand
Overvejer du et brancheskifte? Så kig på spildevandssektoren!

Der er masser af muligheder for efteruddannelse inden for spildevand og afløb på Ferskvandscentret – uanset hvilket uddannelsesmæssigt niveau, du starter fra. 

Praksisnære kurser
Vores kursister vælger os for vores praksisnære tilgang, og vi sætter en ære i at koble teori og virkelighed. Fx gennem ekskursioner, cases og gruppeopgaver med fokus på involvering, uanset om det er et fysisk kursus eller online. Det må godt være sjovt at blive dygtig!

Som statsministeren sagde i sin nytårstale: 

– Måske kræver det, at du efteruddanner dig. Selvom du ikke har de bedste minder fra skoletiden, så er min opfordring alligevel: Gør det. Det kan være din vej ud af krisen!

Vi kunne ikke være mere enige – blot med tilføjelsen: Der er også masser af plads og udfordring til dig, der elskede skolen!

Tag et kig på vores mange kurser inden for spildevand og afløb lige her.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi har mødt klimamedarbejder Uffe Krogh fra Silkeborg Kommune til en snak om klimaindsatsen og den grønne omstilling i kommunen for at få indblik i de udfordringer, fokusområder og eventuelle barrierer, han oplever i sin dagligdag. Læs med her!
Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.
Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.