Endnu et succesfuldt kursus med Mads Kobberø gennemført

3. februar 2021

Torsdag den 28. januar blev Jura på jordforureningsområdet afholdt for syvende gang – men som noget helt nyt i dette kursus historie blev det denne gang afholdt virtuelt.

I denne Corona-tid afprøver vi forskellige modeller for online undervisning, og på dette kursus var opstillingen, at Mads optrådte på slap line i kursuslokalet i Silkeborg foran et webcam, som kursisterne hver især så fra deres respektive hjemmekontorer.

På den måde fik kursisterne glæden af Mads, som han plejer at udfolde sig, samtidig med, at vi holder afstand.

Denne form, og kurset i helhed, fik rigtig gode kommentarer med på vejen, og det er ikke sidste gang, man kan få glæde af Mads på vores online kurser.

Allerede i næste uge kan I møde ham på Miljøgodkendelser industri sammen med Britt Tang Pedersen, i samme opstilling som på Jura på jordforureningsområdet, med en så-tæt-på-virkeligheden-oplevelse, man kan få i disse restriktive tider.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.
Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.
Det er os en stor glæde at byde velkommen til en ny underviser i flokken af engagerede, dygtige eksperter – denne gang til holdet af vandløbsfaglige fagspecialister. Mød ham her!