Find vej i kursusjunglen #2: Miljømedarbejdere i kommuner og stat

18. januar 2024

Arbejder du inden for miljøområdet i en kommune eller anden myndighed? Eller er du enten rådgiver eller ansat som miljømedarbejder i en privat virksomhed? Så har vi lavet en nem oversigt over de kurser, du kan have glæde af – både som ny eller erfaren i rollen. Tjek den herunder.

TIP: Print oversigten og brug den aktivt, når du og din leder næste gang skal drøfte efteruddannelse. Og er du leder for miljømedarbejdere og dermed ansvarlig for deres faglige udvikling, kan du ligeledes bruge oversigten til at planlægge jeres videre kompetenceudvikling.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på kursus@fvc.dk, så guider vi dig gerne videre!

Dette er guide #2 i vores serie om anbefalede uddannelsesveje. Guide #1 er til den ERFARNE SPILDEVANDSINGENIØR – find den her!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.
Det er os en stor glæde at byde velkommen til en ny underviser i flokken af engagerede, dygtige eksperter – denne gang til holdet af vandløbsfaglige fagspecialister. Mød ham her!
Det nye kursus på Ferskvandscentret “Arbejdsmiljø i praksis” sætter fokus på, hvordan vi kan fremme det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Hvad skal der til for, at den enkeltes mentale sundhed sikres og hvad kan lederen og arbejdsmiljørepræsentanten gøre for at forebygge mistrivsel?