God projektledelse skaber værdi

21. januar 2021

Læg godt mærke til dette hold af nyuddannede projektledere. Det er en dygtig flok på vej til at sikre succesfulde projekter i vandsektoren.

Holdet har netop gennemført Ferskvandscentrets projektlederuddannelse.

Kyndigt undervist, udfordret og involveret af knivskarpe Christina Foldager.

Det er et hold med stor omstillingsparathed, gå-på-mod og arbejdsmoral, der nu har gennemført et forløb på i alt 4 moduler, hvor stramme covid-19 restriktioner satte begrænsninger på undervisningsformen. Begrænsninger, der undervejs i forløbet blot blev endnu strammere og undervisningsforløbet måtte løbende nytænkes. Sidste modul blev således gennemført som et rent online-forløb.

Vandselskaberne får derfor deres medarbejdere tilbage på posten fuldt rustet til også at arbejde digitalt med projektledelse. Det skal vi alle glæde os over. For kompetent projektledelse er værdifuld. Mangelfuld planlægning, oversete risici, forsømt inddragelse af vigtige interessenter mv. kan koste dyrt – i kroner eller i dårlige løsninger for miljøet. Der er værdi i god uddannelse.

Næste forløb af “Bliv projektleder i forsyningsbranchen” starter til april 2021.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi ønsker alle en rigtig god sommer. I uge 29 og 30 holder vi helt lukket, dvs. fra den 15.-26. juli, begge dage inkluderet. I de øvrige sommer-uger, er vi nemmest at træffe pr. mail, kursus@fvc.dk. Send os evt. en mail om at du gerne vil ringes op, hvis vi er svære at fange på telefonen.
Mens sommerferien står der og vinker i horisonten, er der stadig gang i planlægningen af et spændende kursusefterår med ikke mindre end 12 nyheder på tapetet – og endnu flere på vej. Se dem her!
Jens Holmgaaard har netop gennemført vores projektlederuddannelse, og her kan du læse lidt om, hvad han har fået ud af forløbet. Vi starter et nyt hold op til september – måske er det noget for dig?