Klimalavbundsprojekter: Vi afventer projekttilsagn

8. oktober 2021

Nogle gange bliver man bare overhalet af virkeligheden! Vores nye kursus om klimalavbundsprojekter i oktober måned er simpelthen for tidligt på den, da de fleste går og venter på tilsagn i øjeblikket. Derfor arbejder vi lige nu på at finde en ny dato.

Vi har oplevet stor interesse for det nye kursus og har fået mange henvendelser om, at:

  • Det er et vigtigt kursus
  • Emnet er højaktuelt
  • …Vores timing er lidt for tidlig, da der ikke er givet tilsagn endnu til nogle af de mange gode projekter

Derfor har vi valgt at aflyse det planlagte kursus i oktober og arbejder på højtryk for at finde en ny dato i dette efterår, hvor der er konkrete cases at tage fat i, og derved have noget konkret at få gode råd og værktøjer til.

Få direkte besked
Vi vil opfordre jer, der er interesserede i dette kursus, at gå ind på kurset lige her og give jeres interesse til kende. Så får I direkte besked, når den nye dato er helt på plads.

Hvis I har nogle kommentarer eller spørgsmål til kurset, er I meget velkomne til at kontakte kursusudvikler Suna Rokkjær på mail sr@fvc.dk.

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, får du også automatisk besked, når vi åbner for tilmelding til den nye dato. Du kan tilmelde dig lige her.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Klimadagsordenen har bidt sig godt og grundigt fast i spildevandsbranchen – og dermed også i vores kurser. Læs hvordan her, hvor vi også løfter sløret for tre spritnye klimakurser!
Et kursus giver først rigtig god værdi, hvis den nye viden efterfølgende bliver anvendt. Det siger sig selv. Derfor har vi på Ferskvandscentret naturligvis stort fokus på at sikre læring – noget, der både kan inkludere frisk luft og høj grad af involvering.
Det er langt fra ligegyldigt, hvilke planter du har i vandløbene. Vandafledning og biodiversitet er to vigtige faktorer at kende til, når du planlægger vedligeholdelse. Her får du viden om fire vandløbsplanter, du skal kende til.