Nyt job som kursusudvikler?

6. juli 2022

Vi søger en ny kollega pr. 1. november til en fast stilling som kursusudvikler inden for miljø og vand. Vil du være en vigtig del af et dygtigt team, der er motiveret for at sikre den bedst mulige efteruddannelse til de faggrupper, vi understøtter? Så hører vi meget gerne fra dig!

Kort om dig:

 • Du skal have erfaring fra miljø- og vandsektoren, fx fra en kommune, et forsyningsselskab eller en rådgiver. Det er vigtigt for os, at du har erfaring fra en af vores kernemålgrupper, så du har en forståelse for vores kursisters arbejdsliv.

 • Vi håber, du kan supplere vores hold med kompetencer inden for #vandteknologi.
  • Måske har du konkret driftserfaring fra vandsektoren? Og brænder for at sikre praksisnær efteruddannelse for dem, der skal følge i dine fodspor?
  • Eller du har hands-on erfaring med spildevandsplanlægning eller klimatilpasningsprojekter i en kommune, et forsyningsselskab eller hos en rådgiver?
  • Måske har du øje for netop de efteruddannelsesbehov, der ligger i snitfladen mellem vand og energi – og brænder for at udvikle disse?

Du skal desuden have lyst og evne til i en periode at indgå som barselsvikar i et bredt fagområde, som ligger lidt uden for dine kernekompetencer. Vi hjælper dig naturligvis!

Dine opgaver bliver at:

 • Fungere som barselsvikar for Anne fra oktober 2022 til sommeren 2023.

 • Opbygge og drive en række af kurser, som du selv fremadrettet får ansvaret for. Du bliver involveret i hele processen fra idégenerering, strategiske overvejelser, aftaleindgåelser, facilitering og support til undervisere, evalueringer, økonomisk ansvar og opfølgning, kommunikation og markedsføring mv.

 • Bidrage til vores forskellige samarbejder om uddannelser, bl.a.  i Erhvervsfyrtårn vedr. vandteknologi og samarbejder med andre aktører i branchen, herunder Spildevandsteknisk Forening.

Ferskvandscentrets kursusafdeling bidrager bl.a. til planlægning og gennemførelse af Spildevandsteknisk Forenings Døgnkursus.

Vi tilbyder dig:

 • En arbejdsplads i helt unikke, smukke rammer og omgivelser

 • Kolleger, der brænder for at lave kurser i øjenhøjde, hvor det faktisk er sjovt at lære

 • En arbejdshverdag i et job med kontakt til mange kompetente mennesker i vand- og miljøsektoren

 • En stærk base i kursusafdelingen, der kendetegnes ved gode sociale relationer samt en glad og uformel omgangstone, og hvor vi har et rigtigt godt samarbejde og arbejdsmiljø

Hvem er vi?
Ferskvandscentret har siden stiftelsen i 1987 udviklet sig til et nationalt center for miljøforhold med fokus på vandområdet, – kendt som Kilden til bedre vandmiljø.

Udvikling af kurser sker i tæt samarbejde med undervisere, og vi har fokus på praksisnær læring.
Når det er muligt og relevant, sikrer vi, at vores kurser indeholder praktiske aktiviteter. Her arbejdes med pumper.

Vores tilgang til miljø er helhedsorienteret, og derfor har vi i dag et bredt kursusprogram. Undervisningen foretages af landets bedste specialister inden for det givne felt, som samtidig mestrer formidlingens kunst.

Vi arbejder for at sikre et ansvarligt og bæredygtigt samspil mellem mennesker, natur og miljø gennem efteruddannelse og oplysning. Vi ønsker at være Danmarks foretrukne og bedste læringssted om natur og miljø.

Vi gennemfører hvert år mere end 100 kurser for over 2.000 kursister, og vi udvikler hele tiden nye tilbud, der matcher udviklingen i de forskellige fagområder, vi understøtter. Vores kursister vælger os for vores praksisnære tilgang, og vi sætter en ære i at koble teori og virkelighed. Fx gennem ekskursioner, cases og gruppeopgaver.

Vi afholder årligt en kursusdag med læring om undervisning, bl.a. for de eksperter, der underviser på vores egne kurser.

Ansøgningsfrist og kontakt
Send din motiverede ansøgning og CV til job@fvc.dk senest d. 31. august, mrk.: Ansøgning, Kursusudvikler til Ferskvandscentret i emnefeltet.

Bemærk dog, at vi læser og forholder os til modtagne ansøgninger før ansøgningsfrist, og hvis den helt rigtige profil søger tidligere, kan det være, vi rykker hurtigt. Har jobbet din interesse, så søg derfor gerne hurtigt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Charlotte Frambøl fra d. 3. august på tlf: 20904637.

Uddannelse af spildevandsoperatører er et af vores vigtige uddannelsesforløb.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Udledningstilladelser: Hvad gør vi? Retningslinjerne er uklare, og meget overlades til den enkelte sagsbehandler. Vi har derfor udviklet en ny temadag, hvor vi udveksler erfaringer og lærer af hinanden. Læs mere om den her!