Nyt samarbejde sikrer brancherelevant uddannelse af forsyningernes arbejdsmiljørepræsentanter

9. april 2021

Ferskvandscentret og DANVA har indgået samarbejde om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse

DANVA og Ferskvandscentret har indgået et samarbejde for at sikre brancherelevant uddannelse af forsyningernes arbejdsmiljørepræsentanter. Vi udbyder således i juni 2021 for første gang den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse sammen.

DANVA og Ferskvandscentret samarbejder om at sikre at uddannelsen er målrettet forsyningsmedarbejdere inden for alle forsyningsarterne (spildevand, drikkevand, affald og fjernvarme).

Vi har i begge organisationer oplevet at forsyningsmedarbejdere har efterspurgt en brancherelevant uddannelse, men det har været svært at fylde hold tilstrækkeligt ofte med flere udbydere. Derfor har vi indgået dette samarbejde.

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse bliver mere relevant for deltagerne, når emnerne sættes ind i en genkendelig hverdag. Det mestrer de valgte undervisere på kurset. Vi håber branchen vil gøre god brug af dette nye uddannelsestilbud. Læs mere om første kursusforløb her

Kurset udbydes første gang til juni 2021 med afholdelse på Ferskvandscentret i Silkeborg. Kontakt Charlotte Frambøl cf@fvc.dk for yderligere information.

Gravearbejde i gaden

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Leder du efter dit nye primære GIS-værktøj? Eller du er på jagt efter et supplement til dit ledningsregistreringssystem? Så er QGIS værd at kaste et blik på!