Nyt samarbejde sikrer brancherelevant uddannelse af forsyningernes arbejdsmiljørepræsentanter

9. april 2021

Ferskvandscentret og DANVA har indgået samarbejde om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse

DANVA og Ferskvandscentret har indgået et samarbejde for at sikre brancherelevant uddannelse af forsyningernes arbejdsmiljørepræsentanter. Vi udbyder således i juni 2021 for første gang den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse sammen.

DANVA og Ferskvandscentret samarbejder om at sikre at uddannelsen er målrettet forsyningsmedarbejdere inden for alle forsyningsarterne (spildevand, drikkevand, affald og fjernvarme).

Vi har i begge organisationer oplevet at forsyningsmedarbejdere har efterspurgt en brancherelevant uddannelse, men det har været svært at fylde hold tilstrækkeligt ofte med flere udbydere. Derfor har vi indgået dette samarbejde.

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse bliver mere relevant for deltagerne, når emnerne sættes ind i en genkendelig hverdag. Det mestrer de valgte undervisere på kurset. Vi håber branchen vil gøre god brug af dette nye uddannelsestilbud. Læs mere om første kursusforløb her

Kurset udbydes første gang til juni 2021 med afholdelse på Ferskvandscentret i Silkeborg. Kontakt Charlotte Frambøl cf@fvc.dk for yderligere information.

Gravearbejde i gaden

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

HUSK gyldigt coronapas når du kommer på kursus. Vi har glædet og længe og i uge 19 byder vi igen kursister velkommen til kursus med fysisk fremmøde på Ferskvandscentret. Vores dejlige konference-hotel Vejlsøhus har helt styr på covid-19 retningslinjerne, så alt kommer til at foregå trygt.
Når vi i Ferskvandscentrets Kursusafdeling udvikler kurser, indgår biodiversitet i højere og højere grad – og for os er det en kæmpe styrke, at vi har dyrepark og akvarium som læringsrum lige ved siden af kursuslokalet. Derfor har vi inviteret zoolog Morten Vissing til at skrive en klumme om sit daglige og mangeårige arbejde med biodiversitet – et arbejde, der er helt grundlæggende for AQUA Akvarium & Dyrepark.
Efter en tid, hvor mange kolleger har arbejdet adskilt – måske hjemmefra – er det ofte en positiv og værdiskabende oplevelse at gennemføre et kursus sammen. Det mærker vi bl.a. på det stigende antal af henvendelser vi får fra organisationer, der ønsker at bestille et skræddersyet kursus. Det er opgaver vi rigtigt gerne løser. Også for din arbejdsplads, din afdeling, dit team!