Kan vi tale mere om, hvordan vi passer på hinanden på arbejde?

12. januar 2023

Et godt sted at starte er i arbejdsmiljøorganisationen! Her finder du en liste over gode spørgsmål, der kan sætte de vigtige samtaler i gang. Spørgsmålene er formuleret af Mogens Tolstrup, forfatter til bogen ”Grundbog i arbejdsmiljø“.

18 VIGTIGE SPØRGSMÅL

Inspiration til de vigtige samtaler i arbejdsmiljøorganisationen – især, når nye er med.

Ferskvandscentret tilbyder – i et samarbejde med DANVA – den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for ledere og nyvalgte arbejdsmiljørepræsentanter i forsyningsbranchen.

Programmet er målrettet forsyningsmedarbejdere inden for alle forsyningsarterne (spildevand, drikkevand, affald og fjernvarme). Ferskvandscentret og DANVA samarbejder om denne uddannelse for at sikre et forløb, der har fokus på forsyningssektorens særlige arbejdsmiljøudfordringer.

Genkendelig hverdag

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse bliver mere relevant for deltagerne, når emnerne sættes ind i en genkendelig hverdag. Det mestrer vores dygtige undervisere, Søren Martin Nielsen og Tommy Kjær, som vi har et mangeårigt godt samarbejde med.

Underviserne er hhv. autoriseret arbejdsmiljørådgiver og tilsynsførende i Arbejdstilsynet, og de har igennem flere år undervist i branchen.

Tjek datoerne for de to forløb i 2023 her!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

JAGG er et hjælpeværktøj til at lave risikovurderinger af forurenede grunde og drives af Miljøstyrelsen? Men hvad er så GrundRisk? Og hvorfor skal du kende forskel? Det bliver du klogere på her.
Vi har mødt klimamedarbejder Uffe Krogh fra Silkeborg Kommune til en snak om klimaindsatsen og den grønne omstilling i kommunen for at få indblik i de udfordringer, fokusområder og eventuelle barrierer, han oplever i sin dagligdag. Læs med her!