Kan vi tale mere om, hvordan vi passer på hinanden på arbejde?

12. januar 2023

Et godt sted at starte er i arbejdsmiljøorganisationen! Her finder du en liste over gode spørgsmål, der kan sætte de vigtige samtaler i gang. Spørgsmålene er formuleret af Mogens Tolstrup, forfatter til bogen ”Grundbog i arbejdsmiljø“.

18 VIGTIGE SPØRGSMÅL

Inspiration til de vigtige samtaler i arbejdsmiljøorganisationen – især, når nye er med.

Ferskvandscentret tilbyder – i et samarbejde med DANVA – den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for ledere og nyvalgte arbejdsmiljørepræsentanter i forsyningsbranchen.

Programmet er målrettet forsyningsmedarbejdere inden for alle forsyningsarterne (spildevand, drikkevand, affald og fjernvarme). Ferskvandscentret og DANVA samarbejder om denne uddannelse for at sikre et forløb, der har fokus på forsyningssektorens særlige arbejdsmiljøudfordringer.

Genkendelig hverdag

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse bliver mere relevant for deltagerne, når emnerne sættes ind i en genkendelig hverdag. Det mestrer vores dygtige undervisere, Søren Martin Nielsen og Tommy Kjær, som vi har et mangeårigt godt samarbejde med.

Underviserne er hhv. autoriseret arbejdsmiljørådgiver og tilsynsførende i Arbejdstilsynet, og de har igennem flere år undervist i branchen.

Tjek datoerne for de to forløb i 2023 her!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Læs om rådgiver Niels Henrik Jensens (H13), erfaringer med brugen af QGIS i forbindelse med ledningsprojekter. Måske du også skal have lært at bruge dette værktøj?
Ådalene vil i fremtiden blive helt centrale områder, når vi snakker vandhåndtering, biodiversitet, CO2 binding og rekreative oplevelser. Så hvordan kan man arbejde med det? Lær det i september!
Anna-Marie Bøgh, produktchef ved Kemira, har rundet et flot hjørne som en yderst stabil og vigtig ressource for vores spildevandskurser. Her kan du læse om hendes oplevelser med at være underviser – en opgave, der ikke nødvendigvis er for alle.