Projektvinduet #2: Hydrodynamisk modellering

7. september 2021

Så er der igen aktivitet i PROJEKTVINDUET, hvor vi giver nyuddannede i vand- og miljøsektoren mulighed for at fortælle om deres projektresultater.

Denne gang kan du blive klogere på projektet: ”Hydrodynamisk modellering af recipientpåvirkning ved punktudledning – effekten af overløb til Elkær Bæk og Fjederholt Å.”

Det er to studerende ved Aarhus Universitet, der har færdiggjort deres bygningsingeniør-uddannelse inden for miljø med dette projekt.

Tak for bidraget til Vibeke Kirstine Hansen og Tom Andersen!

Her kan du se og høre hovedpunkterne fra Vibeke Kirstine Hansens og Tom Andersens projekt om hydrodynamisk modellering.

I Projektvinduet #1 kunne du læse om svovlbrinte i spildevand – find det lige her!

Har du også et projekt, du har lyst til at præsentere? Så kontakt os meget gerne på kursus@fvc.dk.

Hvorfor PROJEKTVINDUET?
Tiltaget giver de nyuddannede synlighed – og samtidig giver det alle os andre indblik i de nyeste projektresultater. Hvem ved, måske er de så interessante, at du gerne vil vide mere? Og måske endda har brug for en medarbejder med lige netop disse kompetencer?​

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi har mødt klimamedarbejder Uffe Krogh fra Silkeborg Kommune til en snak om klimaindsatsen og den grønne omstilling i kommunen for at få indblik i de udfordringer, fokusområder og eventuelle barrierer, han oplever i sin dagligdag. Læs med her!
Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.
Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.