Projektvinduet #2: Hydrodynamisk modellering

7. september 2021

Så er der igen aktivitet i PROJEKTVINDUET, hvor vi giver nyuddannede i vand- og miljøsektoren mulighed for at fortælle om deres projektresultater.

Denne gang kan du blive klogere på projektet: ”Hydrodynamisk modellering af recipientpåvirkning ved punktudledning – effekten af overløb til Elkær Bæk og Fjederholt Å.”

Det er to studerende ved Aarhus Universitet, der har færdiggjort deres bygningsingeniør-uddannelse inden for miljø med dette projekt.

Tak for bidraget til Vibeke Kirstine Hansen og Tom Andersen!

Her kan du se og høre hovedpunkterne fra Vibeke Kirstine Hansens og Tom Andersens projekt om hydrodynamisk modellering.

I Projektvinduet #1 kunne du læse om svovlbrinte i spildevand – find det lige her!

Har du også et projekt, du har lyst til at præsentere? Så kontakt os meget gerne på kursus@fvc.dk.

Hvorfor PROJEKTVINDUET?
Tiltaget giver de nyuddannede synlighed – og samtidig giver det alle os andre indblik i de nyeste projektresultater. Hvem ved, måske er de så interessante, at du gerne vil vide mere? Og måske endda har brug for en medarbejder med lige netop disse kompetencer?​

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.
Det er os en stor glæde at byde velkommen til en ny underviser i flokken af engagerede, dygtige eksperter – denne gang til holdet af vandløbsfaglige fagspecialister. Mød ham her!
Det nye kursus på Ferskvandscentret “Arbejdsmiljø i praksis” sætter fokus på, hvordan vi kan fremme det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Hvad skal der til for, at den enkeltes mentale sundhed sikres og hvad kan lederen og arbejdsmiljørepræsentanten gøre for at forebygge mistrivsel?