Projektvinduet #2: Hydrodynamisk modellering

7. september 2021

Så er der igen aktivitet i PROJEKTVINDUET, hvor vi giver nyuddannede i vand- og miljøsektoren mulighed for at fortælle om deres projektresultater.

Denne gang kan du blive klogere på projektet: ”Hydrodynamisk modellering af recipientpåvirkning ved punktudledning – effekten af overløb til Elkær Bæk og Fjederholt Å.”

Det er to studerende ved Aarhus Universitet, der har færdiggjort deres bygningsingeniør-uddannelse inden for miljø med dette projekt.

Tak for bidraget til Vibeke Kirstine Hansen og Tom Andersen!

Her kan du se og høre hovedpunkterne fra Vibeke Kirstine Hansens og Tom Andersens projekt om hydrodynamisk modellering.

I Projektvinduet #1 kunne du læse om svovlbrinte i spildevand – find det lige her!

Har du også et projekt, du har lyst til at præsentere? Så kontakt os meget gerne på kursus@fvc.dk.

Hvorfor PROJEKTVINDUET?
Tiltaget giver de nyuddannede synlighed – og samtidig giver det alle os andre indblik i de nyeste projektresultater. Hvem ved, måske er de så interessante, at du gerne vil vide mere? Og måske endda har brug for en medarbejder med lige netop disse kompetencer?​

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Læs om rådgiver Niels Henrik Jensens (H13), erfaringer med brugen af QGIS i forbindelse med ledningsprojekter. Måske du også skal have lært at bruge dette værktøj?
Ådalene vil i fremtiden blive helt centrale områder, når vi snakker vandhåndtering, biodiversitet, CO2 binding og rekreative oplevelser. Så hvordan kan man arbejde med det? Lær det i september!
Anna-Marie Bøgh, produktchef ved Kemira, har rundet et flot hjørne som en yderst stabil og vigtig ressource for vores spildevandskurser. Her kan du læse om hendes oplevelser med at være underviser – en opgave, der ikke nødvendigvis er for alle.