Aksel Kirkeby

Aksel er den måske nok mest erfarne underviser, der findes inden for spildevand og afløb. Han er projektleder ved Vand og Affald i Svendborg.

Har du været på nogle af vores spildevands- og afløbsoperatørkurser, så kender du måske den meget erfarne underviser Aksel Kirkeby.

Han har gjort sig spændende erfaringer lige siden slutningen af sin uddannelse og kan lide at dele ud af sin viden for at forberede danske driftsmedarbejdere på situationer, der opstår i deres hverdag.

Aksel er uddannet maskinmester og fik øjnene op for at undervise efter et kursus, han selv havde deltaget i på Ferskvandscentret i 1998.

Siden da har han undervist på et væld af forskellige kurser, fx:

For ham er et kursus muligheden for at dele viden, så driftsfolk, der er på kursus, bliver bedre forberedt på de situationer, der opstår i deres hverdag.

Han er interesseret i, at den viden, han sidder med, kan deles ud til andre, men også at han selv bliver klogere på andres erfaringer.

Han ser også et kursus som en slags ”eksamen”, hvor han bliver testet i, om han er forberedt nok i sit materiale og til at holde på kursisternes opmærksomhed.

Aksel Kirkeby

Aksel Kirkeby

Senior projektleder ved Vand og Affald A/S i Svendborg
Maskinmester

LinkedIn-profil

Mød Aksel her