Thomas Borch Hansen

Civilingeniør med 25 års erfaring og specialist i både renseanlæg og afløb. 

Thomas er uddannet civilingeniør i miljøteknik og arbejder i dag som projektleder i EnviDans renseanlæg- og afløbsafdeling. Han har 25 års erfaring med planlægning, spildevandsrensning og kloaksystemer.

Thomas har tidligere arbejdet i Favrskov Forsyning, og han har derfor stort kendskab til både rådgiverbranchen og forsyningssektoren.

Han har igennem tiden udarbejdet mere end 15 spildevandsplaner.

Thomas har endvidere erfaring med udarbejdelse af strukturplaner for kloaksystemer, strategiplaner for renseanlæg, lokalplaner og klimatilpasningsplaner. Derudover ligger hans kompetencer også inden for dimensionering og optimering af renseanlæg, slamhåndtering og regnvandsbassiner.

Thomas en glad og udadvendt underviser, der deler ud af sin store viden og erfaring på vores spildevandsplankurser.

Thomas Borch Hansen

Thomas Borch Hansen

Projektleder ved EnviDan A/S
Civilingeniør med speciale i miljøteknik

LinkedIn-profil

Mød Thomas her

 • Spildevandsplanen

  Kursussted: Ferskvandscentret

  11-06-2024 til 12-06-2024

  Mangler du inspiration til at løse udfordringer omkring udarbejdelse af spildevandsplanen? Så står vi klar med ny viden og praktiske tips til at lette dit daglige arbejde.
  Vi giver dig overblik over både de formelle rammer og de praktiske muligheder, herunder rollefordelingen mellem myndighed og forsyningsselskab. Vi belyser arbejdet med revisioner, tillæg og den digitale spildevandsplan, og vi giver dig inspiration og konkrete idéer til at løse klimaudfordringerne. Har du selv aktuelle myndighedsmæssige udfordringer, inddrager vi dem gerne i kurset. For at øge dit udbytte krydrer vi kurset med cases og gruppeopgaver.
  Kursusprogram
  Undervisere

  Kursusledelse

  • Projektleder Thomas Borch Hansen, Skanderborg Forsyning A/S • Kursusudvikler Annette Vesterager, Ferskvandscentret

  Undervisere

  • Projektleder Thomas Borch Hansen, Skanderborg Forsyning A/S • Advokat Peter Nymann, Advokatfirmaet Energi & Miljø

  Pris 8.800,- Kr. ekskl. moms.
  Pris: 8.800,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.