Tolv spritnye spildevandsoperatører

3. november 2021

Vi har netop sagt tillykke til hele tolv nye spildevandsoperatører, der har taget uddannelsen hos os. Det er altid en fest at fejre et vellykket forløb, og vi nyder det hver eneste gang, vi kan overrække et bevis på færdiggjort uddannelse!

Om uddannelsen:
Spildevandsoperatøruddannelsen er populær. Den består af et grundkursus og to eller tre af vores andre grundlæggende kurser. Mange tager alle syv spildevandsoperatørkurser og får på den måde omfattende kompetencer til driften af renseanlæg.

Kurser, du kan vælge mellem:


Næste gang, vi afholder grundkursus, er den 24.-28. januar. Vil du med? Eller kender du en, det er relevant for? Så kan du se indhold og praktisk information lige her.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.
Det er os en stor glæde at byde velkommen til en ny underviser i flokken af engagerede, dygtige eksperter – denne gang til holdet af vandløbsfaglige fagspecialister. Mød ham her!
Det nye kursus på Ferskvandscentret “Arbejdsmiljø i praksis” sætter fokus på, hvordan vi kan fremme det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Hvad skal der til for, at den enkeltes mentale sundhed sikres og hvad kan lederen og arbejdsmiljørepræsentanten gøre for at forebygge mistrivsel?