Tolv spritnye spildevandsoperatører

3. november 2021

Vi har netop sagt tillykke til hele tolv nye spildevandsoperatører, der har taget uddannelsen hos os. Det er altid en fest at fejre et vellykket forløb, og vi nyder det hver eneste gang, vi kan overrække et bevis på færdiggjort uddannelse!

Om uddannelsen:
Spildevandsoperatøruddannelsen er populær. Den består af et grundkursus og to eller tre af vores andre grundlæggende kurser. Mange tager alle syv spildevandsoperatørkurser og får på den måde omfattende kompetencer til driften af renseanlæg.

Kurser, du kan vælge mellem:


Næste gang, vi afholder grundkursus, er den 24.-28. januar. Vil du med? Eller kender du en, det er relevant for? Så kan du se indhold og praktisk information lige her.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

JAGG er et hjælpeværktøj til at lave risikovurderinger af forurenede grunde og drives af Miljøstyrelsen? Men hvad er så GrundRisk? Og hvorfor skal du kende forskel? Det bliver du klogere på her.
Vi har mødt klimamedarbejder Uffe Krogh fra Silkeborg Kommune til en snak om klimaindsatsen og den grønne omstilling i kommunen for at få indblik i de udfordringer, fokusområder og eventuelle barrierer, han oplever i sin dagligdag. Læs med her!
Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.