Tolv spritnye spildevandsoperatører

3. november 2021

Vi har netop sagt tillykke til hele tolv nye spildevandsoperatører, der har taget uddannelsen hos os. Det er altid en fest at fejre et vellykket forløb, og vi nyder det hver eneste gang, vi kan overrække et bevis på færdiggjort uddannelse!

Om uddannelsen:
Spildevandsoperatøruddannelsen er populær. Den består af et grundkursus og to eller tre af vores andre grundlæggende kurser. Mange tager alle syv spildevandsoperatørkurser og får på den måde omfattende kompetencer til driften af renseanlæg.

Kurser, du kan vælge mellem:


Næste gang, vi afholder grundkursus, er den 24.-28. januar. Vil du med? Eller kender du en, det er relevant for? Så kan du se indhold og praktisk information lige her.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Klimadagsordenen har bidt sig godt og grundigt fast i spildevandsbranchen – og dermed også i vores kurser. Læs hvordan her, hvor vi også løfter sløret for tre spritnye klimakurser!
Et kursus giver først rigtig god værdi, hvis den nye viden efterfølgende bliver anvendt. Det siger sig selv. Derfor har vi på Ferskvandscentret naturligvis stort fokus på at sikre læring – noget, der både kan inkludere frisk luft og høj grad af involvering.
Det er langt fra ligegyldigt, hvilke planter du har i vandløbene. Vandafledning og biodiversitet er to vigtige faktorer at kende til, når du planlægger vedligeholdelse. Her får du viden om fire vandløbsplanter, du skal kende til.