Tolv spritnye spildevandsoperatører

3. november 2021

Vi har netop sagt tillykke til hele tolv nye spildevandsoperatører, der har taget uddannelsen hos os. Det er altid en fest at fejre et vellykket forløb, og vi nyder det hver eneste gang, vi kan overrække et bevis på færdiggjort uddannelse!

Om uddannelsen:
Spildevandsoperatøruddannelsen er populær. Den består af et grundkursus og to eller tre af vores andre grundlæggende kurser. Mange tager alle syv spildevandsoperatørkurser og får på den måde omfattende kompetencer til driften af renseanlæg.

Kurser, du kan vælge mellem:


Næste gang, vi afholder grundkursus, er den 24.-28. januar. Vil du med? Eller kender du en, det er relevant for? Så kan du se indhold og praktisk information lige her.

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi ønsker alle en rigtig god sommer. I uge 29 og 30 holder vi helt lukket, dvs. fra den 15.-26. juli, begge dage inkluderet. I de øvrige sommer-uger, er vi nemmest at træffe pr. mail, kursus@fvc.dk. Send os evt. en mail om at du gerne vil ringes op, hvis vi er svære at fange på telefonen.
Mens sommerferien står der og vinker i horisonten, er der stadig gang i planlægningen af et spændende kursusefterår med ikke mindre end 12 nyheder på tapetet – og endnu flere på vej. Se dem her!
Jens Holmgaaard har netop gennemført vores projektlederuddannelse, og her kan du læse lidt om, hvad han har fået ud af forløbet. Vi starter et nyt hold op til september – måske er det noget for dig?