Velkommen til nye, erfarne kræfter

17. november 2022

Den 1. november fik vi to nye kursusudviklere her på kontoret, som begge kommer med en stor portion erfaring i bagagen.

Vi er stolte af at kunne byde velkommen til Gitte Moestrup og Sussi Kobberø som nye kursusudviklere på Ferskvandscentret. De er begge allerede godt i gang med kurser, både her på stedet og ude hos nogle af jer.

Vi kunne ikke have ønsket os en bedre start og er sikre på, den høje faglighed i kurserne er i ekstraordinært gode hænder hos vores nye, dygtige kolleger.


Gitte Moestrup er uddannet ingeniør og har en bred baggrund inden for industrimiljø fra privat og offentlig ansættelse, senest i Favrskov Kommune.

Du kan møde Gitte på en række forskellige kurser, blandt andet Luftforurening og lugtEkstern støj 2 og Støj for byplanlæggere.


Sussi Kobberø er uddannet civilingeniør i miljøteknik og har efterfølgende arbejdet med både jordforurening, industrimiljø og spildevand.

Du vil kunne møde Sussi på en række forskellige kurser, herunder PFASRådnetanke III samt Vandløbslovgivning og administration 2.


Tag godt imod dem!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Udledningstilladelser: Hvad gør vi? Retningslinjerne er uklare, og meget overlades til den enkelte sagsbehandler. Vi har derfor udviklet en ny temadag, hvor vi udveksler erfaringer og lærer af hinanden. Læs mere om den her!