Velkommen til nye, erfarne kræfter

17. november 2022

Den 1. november fik vi to nye kursusudviklere her på kontoret, som begge kommer med en stor portion erfaring i bagagen.

Vi er stolte af at kunne byde velkommen til Gitte Moestrup og Sussi Kobberø som nye kursusudviklere på Ferskvandscentret. De er begge allerede godt i gang med kurser, både her på stedet og ude hos nogle af jer.

Vi kunne ikke have ønsket os en bedre start og er sikre på, den høje faglighed i kurserne er i ekstraordinært gode hænder hos vores nye, dygtige kolleger.


Gitte Moestrup er uddannet ingeniør og har en bred baggrund inden for industrimiljø fra privat og offentlig ansættelse, senest i Favrskov Kommune.

Du kan møde Gitte på en række forskellige kurser, blandt andet Luftforurening og lugtEkstern støj 2 og Støj for byplanlæggere.


Sussi Kobberø er uddannet civilingeniør i miljøteknik og har efterfølgende arbejdet med både jordforurening, industrimiljø og spildevand.

Du vil kunne møde Sussi på en række forskellige kurser, herunder PFASRådnetanke III samt Vandløbslovgivning og administration 2.


Tag godt imod dem!

Nysgerrig efter mere?

Find flere artikler her

Vi har mødt klimamedarbejder Uffe Krogh fra Silkeborg Kommune til en snak om klimaindsatsen og den grønne omstilling i kommunen for at få indblik i de udfordringer, fokusområder og eventuelle barrierer, han oplever i sin dagligdag. Læs med her!
Send en mail på kursus@fvc.dk og vi vender tilbage til dig efter påske.
Vi udbyder uddannelsen til vandløbstekniker, der er målrettet de praktikere, der arbejder i landets vandløb, også kaldet åmænd. Lige nu er der ekstra gode muligheder for at sammenstykke den profil, der passer til dine ønsker og behov.